dakwerken dakette antwerpen

Dakette: specialist in platte daken

Plat dak plaatsen of vernieuwen

De slogan van Dakette : ’n droog gevoel ! Omdat een goed huis begint met een goed dak en een vakkundig geplaatste dakbedekking uw garantie is voor een plat dak zonder zorgen en met een hoge levensduur. Al meer dan 25 jaar staan wij op het dak en leveren wij kwaliteitsdaken af met garantie . Hiervoor werken we ondermeer met de producten van Soprema , experten in waterdichting en isolatie.  Wenst u bij de plaatsing van uw plat dak ook een lichtkoepel te voorzien of dient er gevelbekleding geplaatst te worden? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden .

Roofing branden of epdm dakbedekking ?

Een van onze specialiteiten? Platte daken plaatsen. Is uw Roofing op uw plat dak versleten? Wij installeren en branden de roofing heel zorgvuldig op uw oppervlak. Maar ook Platte daken in EPDM hebben, voor ons geen geheimen. EPDM biedt verschillende voordelen zoals bescherming tegen extreem hoge temperaturen , wortelgroei, … Bovendien is EPDM milieuvriendelijk en recycleerbaar.
Uiteraard kan bij ons ook terecht voor een herstelling of lekdetectie aan uw platte dak.

Uw plat dak in Antwerpen : renoveren of nieuwbouw ?

Het beste platte dak voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Vrijblijvend advies vragen? Bij Dakette luisteren we naar uw verwachtingen, komen we kennismaken , en maken we een gedetailleerde, vrijblijvende offerte.
Met meer dan 25 jaar ervaring bent u zeker van de hoogste kwaliteit. Neem snel contact op met ons!

Plaatsen en renoveren van platte daken