Gevelbekleding

Dakette: gegarandeerd een schitterende gevel

Bij Dakette in Deurne kan u behalve voor dakwerken ook terecht voor gevelbekleding. Zowel voor nieuwbouw als renovatie, bieden wij een waaier aan mogelijkheden om uw gevel op een decoratieve en duurzame manier te beschermen . Uw gevel is immers het visitekaartje van uw woning ! We helpen u graag bij het kiezen van het meest geschikte materiaal volgens uw wensen en passend bij uw gevel. Wij werken onder andere met sidings, leien en padoek.

Gevelbekleding met sidings

Sidings zijn gevelplaten vervaardigd uit vezelcement en zijn waterbestendig , brandveilig en onderhoudsvriendelijk. De keuze in kleuren is enorm en dankzij de mooie cederstructuur geven ze aan uw woning of bedrijfsgebouw een absolute esthetische meerwaarde. Het plaatsen van een nieuwe gevelbekleding met Sidings is ook het perfecte moment om de isolatie van uw gevel aan te pakken.

Gevebekleding met leien

Een andere optie is gevelbekleding met natuurleien of kunstleien uit vezelcement. De ervaren medewerkers van Dakette modelleren beide soorten leien perfect rond allerlei gevels. We bevestigen ze met haken of spijkers op een houten rasterwerk, waar isolatiemateriaal ingevoegd kan worden. Leien zijn duurzaam, licht van gewicht en hebben een goed ademend en isolerend vermogen.

Gevelbekleding met hout

Wil u een natuurlijke en duurzame houten gevelbekleding? Dakette werkt al jaren met de houtsoort Padoek en realiseerde hiermee prachtige gevelbekledingen.
Padoek is een hardhout van absolute topkwaliteit, dat zeer duurzaam en ecologisch is. Geen kans op kromtrekken of vervormingen want het is een van de meest stabiele houtsoorten. Padoek gevelbekleding geeft u gevel een mooie natuurlijke uitstraling dankzij haar kleur en tekening. Padoek vraagt geen enkel onderhoud en wordt met de tijd mooi zilverachtig grijs. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

Enkele realisaties